Skip to main content
English ‎(en)‎
English ‎(en)‎ Español - Internacional ‎(es)‎
Close
Toggle search input
You are currently using guest access
Log in
Home
DGHPEF
  • Home
  • More
  1. Courses
  2. 2024
  3. CFP 2024
  4. CFP N° 25
  5. TRAYECTOS
  6. PANADERO/A

PANADERO/A

Elaboración de Facturas 2 Cuatrimestre
Summary
Preparaciones Básicas en Panadería 2 Cuatrimestre
Summary
Tecnología de los Alimentos 2 Cuatrimestre
Summary
Seguridad y BPM 2 Cuatrimestre
Summary
Preparaciones Básicas en Pastelería 2 Cuatrimestre
Summary
PREPARACIONES BÁSICAS DE PANADERÍA
Summary
PREPARACIONES BÁSICAS DE PASTELERÍA
Summary
TECNOLOGÍA DE LOS ALIMENTOS COM 2
Summary
TECNOLOGÍA DE LOS ALIMENTOS COM 1
Summary
SEGURIDAD Y BPM COM 2
Summary
SEGURIDAD Y BPM COM 1
Summary
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
  • Instagram
  • Google+






You are currently using guest access (Log in)
Data retention summary
Get the mobile app
Powered by Moodle