Skip to main content
English ‎(en)‎
English ‎(en)‎ Español - Internacional ‎(es)‎
Close
Toggle search input
You are currently using guest access
Log in
Home
DGHPEF
  • Home
  • More
  1. Courses
  2. 2024
  3. IFTS_2024
  4. 2024_IFTS N°23
  5. 2024_TS en Gastronomía (23)
  6. 2do Cuatrimestre

2do Cuatrimestre

  • 1 Page 1
  • 2 Page 2
  • » Next page
2024IIC TV Elaboración de Menús y Cartas (GAS_31)
Summary
2024IIC TM Francés (GAS_34)
Summary
2024IIC TV PP III: Asesoramiento a Empresas Gastronómicas (GAS_41)
Summary
2024IIC TM PP III: Asesoramiento a Empresas Gastronómicas (GAS_41)
Summary
2024IIC TV PP II: Producción Gastronómica (GAS_40)
Summary
2024IIC TM PP II: Producción Gastronómica (GAS_40)
Summary
2024IIC TV PP I: Observación de Organizaciones Gastronómicas (GAS_39)
Summary
2024IIC TM PP I: Observación de Organizaciones Gastronómicas (GAS_39)
Summary
2024IIC TV Aplicaciones Informáticas (GAS_38)
Summary
2024IIC TM Aplicaciones Informáticas (GAS_38) (IFTS 23 - TSG)
Summary
2024IIC TV Profundización de Idioma: Francés (GAS_36)
Summary
2024IIC TM Profundización de Idioma: Inglés (GAS_36)
Summary
2024IIC TV Profundización de Idioma: Inglés (GAS_36)
Summary
2024IIC TM Profundización de Idioma: Francés (GAS_36)
Summary
2024IIC TV Francés (GAS_34)
Summary
2024IIC TV Inglés (GAS_32)
Summary
2024IIC TM Inglés (GAS_32)
Summary
2024IIC TM Elaboración de Menús y Cartas (GAS_31)
Summary
2024IIC TV Organización de Eventos Gastronómicos (GAS_29)
Summary
2024IIC TM Organización de Eventos Gastronómicos (GAS_29)
Summary
  • 1 Page 1
  • 2 Page 2
  • » Next page
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
  • Instagram
  • Google+






You are currently using guest access (Log in)
Data retention summary
Get the mobile app
Powered by Moodle