Skip to main content
English ‎(en)‎
English ‎(en)‎ Español - Internacional ‎(es)‎
Close
Toggle search input
You are currently using guest access
Log in
Home
DGHPEF
  • Home
  • More
  1. Courses
  2. 2024
  3. IFTS_2024
  4. 2024_IFTS N°23
  5. 2024_TS en Gastronomía (23)
  6. 1er Cuatrimestre

1er Cuatrimestre

  • 1 Page 1
  • 2 Page 2
  • 3 Page 3
  • » Next page
2024IC TV Principios de Organización y Administración de Empresas (TS_GAS_21)
Summary
2024IC TM Principios de Organización y Administración de Empresas (TS_GAS_21)
Summary
2024IC TV Compras y gestión de stock (TS_GAS_27)
Summary
2024IC TV Inglés técnico (TS_GAS_33)
Summary
2024IC TV Francés Técnico (TS_GAS_35)
Summary
2024IC TV Informática (TS_GAS_37)
Summary
2024IC TM Informática (TS_GAS_37)
Summary
2024IC TM Francés Técnico (TS_GAS_35)
Summary
2024IC TM Inglés Técnico (TS_GAS_33)
Summary
2024IC TM Ceremonial y Protocolo (TS_GAS_30)
Summary
2024IC TV Costos y presupuestos (TS_GAS_28)
Summary
2024IC TM Costos y presupuestos (TS_GAS_28)
Summary
2024IC TV Gerenciamiento de Empresas Gastronómicas (TS_GAS_26)
Summary
2024IC TV Nutrición (TS_GAS_18)
Summary
2024IC TM Nutrición (TS_GAS_18)
Summary
2024IC TV Higiene de los alimentos (TS_GAS_16)
Summary
2024IC TM Higiene de los alimentos (TS_GAS_16)
Summary
2024IC TV Seguridad Laboral y primeros auxilios (TS_GAS_15)
Summary
2024IC TM Seguridad Laboral y Primeros Auxilios (TS_GAS_15)
Summary
2024IC TV Principios de Cocina (TS_GAS_05)
Summary
  • 1 Page 1
  • 2 Page 2
  • 3 Page 3
  • » Next page
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
  • Instagram
  • Google+






You are currently using guest access (Log in)
Data retention summary
Get the mobile app
Powered by Moodle